View Single Post
Vechi 16.06.2012, 02:07:48
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
la toamnă faceți și o răsadniță. Pregătindu-vă propriile răsaduri din vreme, veți micșora cheltuielile și veți avea și o bucurie în plus.
Nu uitați de leuștean. Îi veți încânta pe mulți români cu el. Când mergeam în America, rudele de acolo îmi cereau să le aduc un singur lucru: leuștean. Nu-i interesa nici dulceața, nici țuica, nici muzică românească. Nimic altceva decât... leușteanul.
Da aveti mare dreptate,leusteanul este si o obsesie de-a mea...Mi-a trimis mama 3 plicuri cu seminte insa nu stiu care au fost cauzele de nu au iesit decat vreo 2-3 fire.Chiar si asa,anticipez cu drag momentul cand voi face o ciorba de legume cu leustean sau o ciorba de peste,chiar si cu cele 2-3 fire :))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote