View Single Post
Vechi 16.06.2012, 08:10:59
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Sti ce e ciudat? Ca tocmai discutiile in contradictoriu m-au ajutat de atatea ori sa vad si ceallalta parte a lucrurilor si sa le analizez mai obiectiv.
asa am patit si cu delia si cu ioanna, dar mult m-am folosit.
De data asta argumentele tale nu sunt noi, asa gandeam si eu multa vreme.Dar parca atunci cand ajunge soarele in partea opusa in alta lumina iti apar lucrurile.
Stai linistita, eu de obicei spun ce am de spus.Cand discutia devine prea acida si ar putea fi vatamatoare, eu ma retrag.

Asta este bine;eu in general nu pot sa ma abtin sa nu spun ce am de spus,insa nu am atat de mult tact ca altii,lucrez inca la asta!

Off topic:copiii trebuie educati in spiritul muncii,foarte bine faceti ca-i indemnati de pe acum sa se gandeasca la viitor;sunt o gramada de maturi care nu stiu sa faca nimic concret si practic mor de foame la propriu!
Eset adevarat ca unii absolventi de universitate sunt someri,dar asta nu poate fi o consolare in lipsa acestor studii,ba din contra,trebuie sa ne luptam cat mai mult pt existenta iar scolile nu sunt deloc de evitat !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 16.06.2012 at 08:52:02.
Reply With Quote