Subiect: ???
View Single Post
Vechi 16.06.2012, 16:18:51
Kronos's Avatar
Kronos Kronos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Albinutza303 Vezi mesajul
Probabil va referiti la mine, la raspunsul meu scurt, cu semn de intrebare, dar insusi titlul topicului este format din trei semne de intrebare.
Am cerut cateva detalii [daca se pot da, bineinteles], ceea ce a favut si Mtcrysty17, ca sa poata fi ajutata cu niste raspunsuri.
Doamne ajuta !
Nu m-am refeit la dvs. pentru că nu dvs. ați deschis topicul și i-ați pus titlul acesta. Titlurile acestea sunt tipice „jurnalismului galben” (pe scurt: stilul lui Dan Diaconescu) în care faptele sunt mult exagerate (Uluitor, fantastic, așa ceva n-ai mai văzut etc.) sau în care se oferă foarte puține informații tocmai pentru a atrage cât mai multe accesări, când colo articolul e din două paragrafe format din 4 fraze care se repetă și care nu spun nimic, de fapt. E un stil infect care a distrus întreaga presă din România. Jurnalismul înseamnă investigații, istorie, paralele pentru a oferi o imagine obiectivă și de ansamblu.

Cam așa și cu topicul acesta. Titlul nu spune nimic, mesajul nu oferă aproape niciun detaliu.. la cât mai multe accesări.
Reply With Quote