Subiect: ce e de facut?
View Single Post
Vechi 06.10.2007, 14:36:31
iuda iuda is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2007
Implicit

in primul rand fratilor am zis ca problema a ajuns la episcopie dar ce poate face episcopia?nu este un zvon ceea ce am scris fac parte din acea parohie,din pacate nu pot da nume,eu am vrut doar un sfat de la voi.enoriasii acestei parohii care sunt stilisti vin si ameninta ca sa primeasca acesti preoti pe stil vechi dar asta se intampla doar la inmormantari.nu au voie sa vina in aceasta biserica pe stil nou atata timp cat ei apartin de ierusalim ,si mai ales cu forta ,ajutati si chemati de sateni.eu va intreb cum am putea sa facem fata acestor situatii.concret nimeni nu poate face nimic ,nici episcopia ,nici politia decat pe moment.acesti enoriasi cred ca aceasta biserica este a lor dar ca fac ce vor ei din ea nu ceea ce trebuie si ce se spune de sus adica de le episcopiue ,mai pe scurt cred ca au dreptul de a face ce vor.acesti preoti apartine vin din cartierul militari din bucuresti.ma gandesc ca Domnul trebuie sa afle solutie la aceasta problema si ca nu se poate ca eretici sau stilistii sa faca ce vor cu biserica ortodoxa pe stil nou a lui Hristos
Reply With Quote