Subiect: am gresit?
View Single Post
Vechi 16.06.2012, 23:11:31
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Nevoia sincera a celuilalt ,intradevar se simte . Pentru multi ,a cere,e doar o meserie.
Si atunci care e criteriul, cum recunoastem adevarta nevoie ? Nu tot ceea ce ne zice inima ,plecand si de la cum cere celalalt ?
Asa ai simtit si tu in cazul acelui amarit ultim care ti-a cerut ajutorul.Asa a simtit si Dumitru,ca sa il ajute pe acela care l-a sunat noaptea.
Din pacate nici unul din voi n-ati putut indeplini ce a-ti simtit ,din diverse cauze.
Omul de care era vorba aici,cred ca avea o nevoie sincera si disperata de cineva .
Atunci cand simtim asta ,chiar subiectivi fiind, sa nu ezitam sa ascultam inima mai mult decat ratiunea,asta am vrut sa zic.
Este adevarat,dar nu ati citit tot mesajul meu(primul).
Am spus ca si acel prieten a lui Dumitru merita ajutor,dar in ce consta ajutorul?In consolare,intr-o discutie mai lunga,mai scurta in care sa-si spuna oful,sa i se dea ocazia sa fie inteles de cineva apoi sa fie trimis acasa sa se impace cu parintii.
Acestea sunt false drame,in opozitie cu alte cazuri care reprezinta drame reale!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote