Citat:
În prealabil postat de marilena12
Tehnica dubioasa este cumva rugaciunea?! Ca aia cu rastignirea nu tine deloc, mai ales afirmatia ta conform careia daca se imobilizeaza cineva cu bratele intinse orizontal...moare prin sufocare!
Nu comentez privarea de hrana sau apa, desi stiu sigur ca nu a fost asa, insa e cel putin ciudat ca si tu si mirean credeti ca sunteti singurii care au urmarit cu atentie procesul...
|
Maicile au declarat ca Corogeanu le-a intezis sa dea femeii apa si mancare. Chiar el a zis ca in acest fel inverca sa o ajute. Tot el a fost cel care a "ordonat" imobilizarea ei pe cruce. Tot el a "ordonat" sa ii fie pus un prosop in gura ca sa nu fie auzite strigatele ei de pelerinii care sosseau la manstire. Toate aceste "tehnici" au dus la moartea femeii.
Spui de rugaciune??? In ce carte a BOR se spune ca pt a te ruga sau a face un Sf.Maslu imobilizezi un om pe cruce si nu ii dai mancare? Cartile bisericesti fac referire la demonizati, dar prevad clar ca, daca exista suspiciuni de boli psihice, jnu se ia in calcul tratarea bolii ca "demonizare".
Inca ceva...eu nu stau in afara BOR. Am asistat personal la slujbe pt demonizati (am spus asta si mai sus). Dar nicaieri nu am vazut atata barbarie, la slujba aveau acces si credinciosii, iar cel considerat demonizat nu era legat...
Cat despre proces...te invit la urmatoarea infatisare (recursul), care cred ca va fi tot la Curtea de Apel Alba. Vom putea discuta acolo mai multe...
PS: nu mai scoate informatiile din context - referirea de care te "agati" tu, cea cu sufocarea, a fost explicata...
PPS esti mai inteleapta decat Sf. Sinod?nu de alta dat vad ca continui sa ii iei apararea lui Corogeanu desi a fost condamnat de BOR si de Justitie
PPS Faci parte din BOR? Esti din Romania?