Subiect: ???
View Single Post
Vechi 18.06.2012, 03:14:21
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cred_cu_adevarat Vezi mesajul
voi cand va aflati in dileme de genul acesta, in care nu stiti ce e bine IN FATA LUI DUMNEZEU care stie riscurile, vointele oamenilor, dorintele si tot ce inseamna viata voastra, ce faceti?
(...)
Vreau sa fac binele, dar nu stiu daca stiu sa-l aleg.
Ce faceti in dileme? Ascultati ce simtiti ca trebuie sa faceti? Sau faceti opusul sentimentelor voastre, stiind ca e posibil sa gresiti in lucrurile pe care le simtiti?
Am fost si eu in asemenea situatii,si poate inca sunt. Ce pot sa fac,nu stiu,e tare aiurea. Doar rugaciune,speranta,ascultare de duhovnic,alte solutii nu prea vad sa existe din pacate.

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
da, domnule dumitru.... asta am vazut si eu dupa ceva timp..... doar ca atunci, insasi persoana pe care ma chinuiam sa o ajut imi spunea ca o fac in zadar..... dar nu m-am lasat deznadajduit.... doar ca rugaciunea pentru acea persoana mi-a adus mie chinuri groaznice, si ispite mult mai mari.... dar a trecut.... totul trece..... Doamne ajuta!!!
Cristi,din ce vad ma aseman mult cu tine,iar raspunsurile faptelor tale nu le vei vedea pe loc (nici tu si nici respectiva persoana),ci mai tariu,poate peste ani de zile. Abia atunci fiecare va trage foloasele sau osandele...
Reply With Quote