Citat:
În prealabil postat de Saurian
Citat:
În prealabil postat de daliapantelimon
Sa te ajute Dumnezeu sa fie precum spui. insa ma indoiesc ca e doar o chestie de rugaciune.
Mi-ai putea spune de unde e acest pr. Calinic si unde se tinea aceasta conferinta(in ce oras)? Sper sa nu fie vorba de una si aceeasi persoana.
Multumesc!:);)
|
Prima chestie eu as fi de acord. Daca vrei sa afli voia lui Dumnezeu cum o faci altfel decat intrebandu-L pe Dumnezeu? Si intrebandu-L pe Dumnezeu tu de fapt vorbesti cu El. Dar a vorbi cu Dumnezeu este rugaciunea. Pricepi?:D
Sper ca nu.:D Conferinta s-a tinut in Bistrita ( de-acolo sunt eu ) si par. Calinic este de la Manastirea Sf. Calinic ( cand l-am intrebat eu scria schit dar mai tarziu, la alte conferinte din Bistrita la care a mai participat, scria manastire ) din Targu-Mures. Daca e aceeasi persoana ( sa speram ca ii:D) atunci vreau sa te intreb daca iti placea cum vorbea sau mi se parea mie. Parintele Calinic Greceanu este numele complet. Acum chiar ca trebuie sa stii daca vorbim despre aceeasi persoana.
Daca se intampla imprevizibilul si suntem din acelasi oras sa ma anunti sa stiu sa evit vreo confruntate cu tine...:D
|
Nu suntem din acelasi oras, fii pe pace! Credeam ca e pr. calinic de la Vorona...iertare...