View Single Post
Vechi 18.06.2012, 16:40:08
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Am zis eu că apăr pe cineva? Sau ți se aplică și ție "în mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă!"?
Pe mine mă întrebi? Păi nu tu ai zis că nu e vina celor care vremelnic ne conduc? Eu am zis drept că ei ne-au adus potopul și acum deșertificarea caniculară... iar tu ai dat vina pe noi, că cică suntem prea puțin credincioși... și că de aia se stârnește furtuna și vrea dracool să bage corabia Românikaa la fund. Eu ziceam că peștele de la cap și de la marionetele USLașe și trădătoare se împute, tu nu și nu ci încă insinuezi că cică io-s ăla cu mintea strâmbă în care se strâmbă cele drepte...

Deci da, tu ai toooooot zis că îi aperi!..

Dar eu nu pe ei i-am acuzat ca să-i urâți pe ei ci năravurile lor ca să vedeți voi păcatele lor pentru ca să nu le faceți și voi sau ca nu cumva să le aprobați... tacit sau prin vot... căci Dumnezeu iubește pe păcătosul care se întoarce însă urăște toate păcatele... de dragul omului le urăște, ca să nu moară, căci de la Adam și Eva urmașul omului tot moare și nu se mai oprește din murit și din întunecat veșnicia... veșnicia lui proprie, prin fapte și gânduri și sentimente rele, căci omul e om și atât și vrea să fie ca omul și nu vrea să fie ca Dumnezeu, iar Dumnezeu nu moare, și nici omul n-ar mai muri dacă ar fi ca Dumnezeu, dar omul vrea să fie ca omul sau ca gLumea, iar gLumea moare căci e mincinoasă și păcătoasă și rea, și în mintea ei totul se strâmbă oricât ar fi de drept.

Last edited by vsovivi; 18.06.2012 at 17:01:43.