Citat:
În prealabil postat de cred_cu_adevarat
Va multumesc din suflet tuturor pentru pareri, sfaturi, cuvinte de sprijin, pentru grija.
Concluzia mea sufleteasca e ca ma voi ruga lui Dumnezeu sa ne ajute - fie sa il iubesc pe baiatul asta cu adevarat, exact asa cum simte nevoia sa fie iubit, fie sa isi gaseasca cat mai repede perechea mult dorita. Oricum va fi, tot bine va fi.
Doamne ajuta!
Va multumesc inca o data.
|
Scuzati-ma pt interventie,doar voiam sa lamuresc daca acest thread este urmarea celuilalt intitulat"Cam ce parere aveti?"Adica este vb despre aceeasi persoana?
"Cunosc un baiat crestin ortodox, apropiat de Dumnezeu, care isi doreste mult sa cunoasca o fata crestin ortodoxa, apropiata de Dumnezeu pentru a intemeia o familie. Cauta acest lucru de mult timp.
Voi ati interveni prin "mijlocirea" unor posibile intalniri/contacte sau v-ati axa mai mult pe rugaciune si mai putin (sau deloc?) pe astfel de gesturi?
Doamne ajuta!"
Apoi,pe un alt thread mai prafuit din 2009,am gasit o indrumare numai buna pt acest subiect,fiind socant mai ales ca
acest comentariu va apartine,deci scris si gandit de dvs(pt altcineva se intelege).
Ce s-a intamplat intre timp,din 2009 pana acum?
Sa inteleg ca nu mai credeti in aceleasi valori?
Citat:
În prealabil postat de cred_cu_adevarat
Simona, eu am facut greseala de care te feresti tu acum. Eu am avut relatii sexuale inainte de casatorie si iti spun ca sunt momente in care as da orice sa sterg lucrul asta. Nu mi-a adus nici o bucurie ci mi-a umplut mintea si inima de patimi si pofte greu de stapanit. Si doar era asa de simplu daca as fi urmat ceea ce vag auzisem ca e bine sa faci... Eu nu pot da timpul inapoi, tu insa poti si sper din suflet sa nu cedezi.
Ma gandesc ca niciodata sa ajuti un om nu poate insemna sa te murdaresti tu... sa nu te temi tu de suferinta lui, de "distrugerea sufletului lui", de posibilele lui pacate ci sa ne straduim mereu sa nu gresim noi. Tu poti sa te feresti acum de pacat... asta e un dar pe care poti sa-l valorifici si eu sper din suflet sa o faci... nu face greseala mea. Ai curaj si paraseste-l.
Doamne ajuta!
Sarbatori frumoase tuturor
|
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...267#post194267