View Single Post
Vechi 18.06.2012, 22:46:55
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Faptul că am fost ateu nu însemamnă că nu am cunoscut, ba chiar în amănunt, învățătura Bisericii, atât cea primară, cât și cea Catolică și cea Ortodoxă. Sunt licențiat în filosofie iar patristica și scolastica au fost cursuri la care a trebuit să susțin examene la care, raportat la calitatea intervențiilor d-vs pe forum, mă îndoiesc sincer și obiectiv că ați fi promovat.

Revenind la problema aflată în discuție. Nu știu cât din Scriptură ați citit d-vs, dar eu vă îndrept atenția asupra unui singur verset: ""Duceți-vă în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură".
cati atei ati cunoscut dvs. pana acum care sa stie cate ceva despre crestinism, ca sa nu mai zic de cunoastere in amanunt? Eu pana la dvs. nu am intalnit pe nimeni, altfel toti spun ca stiu mai mult decat crestinii. Si eu cand eram agnostic stiam tot felul de citate luate de prin carti, dar de fapt nu stiam nimic desi credeam ca stiu.
Si oricum asta nu inseamna nimic, noi ne bazam pe ce spun sfintii si inavatatura, nu pe invatatura noastra, mai ales daca e in contradictoriu. Trebuie sa ne intereseze doar adevarul, nu sa facem adevarul sa corespunda cu ce credem.
Reply With Quote