Subiect: ???
View Single Post
Vechi 19.06.2012, 04:15:36
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

@Yasmina
Pai la inceput a ezitat fata,dar apoi a spus la ce concluzie a ajuns la sfarsit.Eu la sfarsit ma refer ,la concluzia care a ajuns la sfarsit. Deci dv nu a-ti fost atenta la ce se referea postul meu. Dilema de la inceput intradevar ,era dubioasa.Dar chiar dubioase cum erau solutiile initiale ,se vedea dupa ea ca nu le va urma,ca doar mai trecuse prin din astea. De acord cu intransigenta pentru pacat. [b] Dar intransigenta trebuie sa fie pentru orice pacat ,nu numai pentru unele.[B/]
Pacat este si iubirea trupeasca inainte de casatorie ,pacat este si casatoria cu cineva care nu il iubesti,caci atunci te substitui lui Dumnezeu,care doar El poate face 2 oameni sa se atraga
Si tot pacat este sa condamni un om, sa nu gasesti calea optima prin care sa il ajuti,si sa te repezi cu acuzele.
Si tot pacat este sa il lasi sa faca ce il taie capul, caci inseamna ca nu te ingrijesti de sufletul sau.
Asa ca de accea insist pe iubire atat,pentru ca doar ea ne poate da cea mai inspirata cale in a ajuta un om,caci ne face sa ne punem in pielea sa si sa intelegem prin ce trece.Si ne face sa intelegem cum sa ii prezentam solutiile,sa avem si metoda,fara sa pierdem contactul cu el.
In cazul acesta fericit, sfaturile voastre (bune),ale mele (mai rele) ,au ajutat-o in cele din urma pe fata sa vada singura care e adevarul,si anume: sa se lase in voia lui Dumnezeu,si sa nu mai caute solutii 'umane' cu orice pret.
Reply With Quote