Subiect: am gresit?
View Single Post
Vechi 19.06.2012, 04:46:55
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
tipul are probleme psihice, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar de cum il vezi iti dai seama.
de altfel e un tip inteligent.
termina a doua facultate si cunoaste vreo 4 limbi straine grele, gen norgegiana, olandeza, germana.
a fost de mai multe ori internat la spitalul de psihiatrie, luni de zile.
m-a sunat de doua ori si MI-A CERUT sa-l vizitez la spital, desi nu am avut mari prietenii.
intamplarea a facut ca de fiecare data sa nu fiu in Bucuresti.
Dar macar cand suna de la spital ,cred ca sunteti de acord ca ar fi bine sa dam curs apelului sau,fie el si spital de psihiatrie.
Nu stiu de ce,doar cei cu probleme psihice,dar nu total nebuni,mai au curajul si farmecul sa ne ceara ajutorul direct. Cei mai sanatosi la minte,nu au nebunia asta sa ne sune ,sa ne cheme,desi cred ca nimeni nu s-ar supara.
Un om cu mintile mai tulburate ,chiar aflat intr-un bar ,chiar care isi acuza tatal pe nedrept ,tot om este. Si tot nevoie de ajutor are,ca si unul sanatos.Poate mai mare nevoie de ajutor...
Dar e mult mai greu sa stim sa ne purtam cu astfel de oameni,si ce anume e mai bine pt ei.
Oricum,daca nu ii ignoram,avem si recompense ,. Caci uneori fac gesturi adorabile(cum ar fi asta sa ne sune noaptea,remarcati ca userul Dumitru statea singur la meci ) ,sunt mai directi si mai umani decat noi cei sanatosi.
Uneori ,ei sunt ca o palma pentru noi ,care ne-am inteleptit ,dar am pierdut umanitatea simpla din noi.
Reply With Quote