View Single Post
Vechi 21.06.2012, 12:51:51
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Dap.
ADEVĂR scris-ai jupâne!
Vreau și eu o avansare de la subloitenent (deh, doar un student amărât ce a făcut la t.r.) la măcar lotenet-colonel.
Că deh, așa se face.

Dar să nu uit: în mintea ta și lucrul drept se strâmbă.

Chiar așa? Tu cum vezi că e vorba de mintea mea? Ai făcut ochi, ai deschis ochii împreună cu pisicuțele și pisoii care se uită pe antenele motanului bătrân? Nu vezi tu cum au ei cozile strâmbe și înnodate? Nu vezi cum toate mâțele jigărite apar pe antene ca să vă convingă că Băsescu e vinovat?

Nu sunt băsist...

Mă mir cum puteți crede în tot felul de liste ridicole și absurde... adică cică pe toți i-a avansat la gradul de colonel...

Nu vedeți cum și-a bătut cineva joc de ei și ei chiar au dat știrea pe post ca o mare dezvăluire?

Păi și voi și ei sunteți de râsul întregii gLumi dacă puteți crede fără rezerve astfel de prostie lansată de Oprea.

Nu mă mir că am ajuns la 88% USL la locale!

E vai de noi dacă sfinții și apostolii Domnului tac... lemnele și pietrele strigă, dar voi nu le auziți! Voi vă distrați.

''În mintea mea și lucrul drept se strâmbă... ''

Dar în mintea ta?.. Mi-e frică să mai întreb sau să-mi pun problema... (sper măcar să ți-o găsesc, mintea căci de lucrul cel drept nu poate să fie vorba.)

Last edited by vsovivi; 21.06.2012 at 12:55:15.