View Single Post
Vechi 21.06.2012, 13:54:39
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
La partea teoretică stai bine. Dar în mintea ta și lucrul drept se strâmbă.
Cred că ți-am mai răspuns anterior: măcar eu o mai am... la unii însă fiind dată dispărută ca Elodia nu mai poate fi vorba de vre-un lucru drept în ea căci ea nu mai există, a păpat-o gLumea. Nu mă refer la tine neapărat că ai fi prost ci la citatul tău strâmbat. Și iată că ai început să citezi și tu ca și copy-lot-ul, asemănându-te cu papagalul-papagal și mieunând ca ispisicuța motanului ce s-a încălțat cu averea poporului român. Miau, miau... sperând că te aude cineva și te ia în brațe.

Mi-ar fi rușine să fac pe robotul în locul tău... căci ăla e făcut de ingineri nu de USLașii care sunt doar niște tinichele umplute cu paie uscate... exact ca remarcile tale adresate mie.

Deci dacă ar fi valabil citatul tău eretic sau eronat măcar eu am cu ce strâmba... deși e clar că e formă de frustrare mută care se autoconvinge cu înălțarea de sine: ''dacă repet precis am dreptate și voi fi făcut colonel de Oprea''. Iată deci cum au încercat să vă mituie pe TV... iar tu sărman coleg de forum ai preluat ca formă de protest decribilzarea sursei prin insinuarea unor minciuni ce planează pe undeva de parcă ar fi fost adevăruri probate... ironii aluzive ce m-ar mustra cică pe drept, când defapt citatul corect și sfânt este :''în mintea strâmbă și lucrul drept se stârmbă'' păr. Arsenie Boca... era vorba de mintea gLumească.

Deci nu ține cu mine papagalul! Eu am făcut școala la securitate și am grad de general :))))))))) dar nu la securitatea comunistă ci la aia din ceruri, eu vorbesc și scriu în Taină.

Last edited by vsovivi; 21.06.2012 at 13:59:59.