Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
vsovivi, nu te-ai prins?  
|
Adică io-s papagal sau DragoșP? Nici vorbă, papagalul papagal este altul, ăla care face parte din echipa de marionete: maimuțica copylot, papagalul papagal agresiv și cârlan, ispisicuțul motanului bătrân ce s-a autoâncălțat cu resursele și antenele României, și restul uslașilor trădători în frunte cu
Oprescu.
Adiță a vrut să-și puște
ultimul neuron care-i mai rămăsese de frică să nu cumva să îl vadă viitorii colegi de celulă... dar polițistul a făcut dreptate: a scăpat neuronul păcătos de la moarte și a pușcat gâtul de lebădă din gușa marelui vânător: Baronul de Munchausen a cărui discipol Pinochio trimite un drept la replică...
plin de greșeli.
@DragoșP degeaba mă acuzi pe mine că eu nu-s creștin și că i-am dorit să fi nimerit ceva vital căci nu eu am dorit asta ci el însuși căci el e cel ce-și țintise tâmpla... iar polițistul a reușit wsă împuște gâtul de lebădă ce se ascunsese în gușa baronului. Deci poliția română a ucis păcatul lăsând păcătosul în viață. Tu însă zici că eu i-am dorit moartea. Păi nu ți-e rușine? Eu dorisem doar să-l ucidă plutonul de execuție după câte trădări și vânzări de țară și viclenii pusese la cale... dar să se sinucidă și să ajungă în fundul iadului asta sigur nu dorisem. Eu doream să facă măcar 6 luni de pârnaie ca să mai taie Domnul din atâtea fărădelegi de care va avea de dat socoteală... deci eu îi doresc mântuirea și nu pedeapsa veșnică... căci nu sunt eu mai bun ca el.