View Single Post
Vechi 07.09.2006, 11:59:45
Macarie Macarie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2006
Implicit

Eu zic ca aici ati omis un lucru: sensul cuvantului “cariera”
A face cariera inseamna sa te dedici unei anumite activitati in scopul urcarii intr-o ierarhie profesionala.
Asta cere multe sacrificii in viata personala, si e solicitanta chiar si pentru un barbat.
Ideea de femeia moderna, de cariera a fost promovata exact in opozitie cu femeia de familie, traditionala, pentru ca se considra o emancipare a conditiei femeii.

De acord ca o femeie poate sa aiba activitate inafara casei, sau un servici, daca se poate mai lejer sau mai putine ore pe zi cred ca e si de folos, dar cariera nu se poate. Timpul si stresul nu permite sa le faci pe amindoua.

Si pentru femeie dar si pentru barbat familia trebuie sa fie pe primul loc, ca doar omul nu merge la servici pentru ca-i distractiv, ci pentru a asigura conditii de viata cat mai bune familiei. Eu cred ca si barbatul ofera cam putin timp familiei in timpurile astea, de multe ori lucreaza de dimineata pana seara, cum zicea cineva “eu imi vad copii numai dormind, dimineata cand plec si noaptea cand ajung”, dar si de barbat are nevoie familia.
Reply With Quote