Multumesc de raspunsuri.
Toate aceste argumente si tipuri de marturii le-am vazut si la prietenii mei catolici, si ei au aceeasi certitudine a adevarului si traiesc aceleasi emotii la descoperirea lui Hristos in biserica si la ajutorul primit de la ceilalti credinciosi. Si nu am vazut pe nici unul sa invoce spirite ca paganii, ci ca si ortodocsii se roaga lui Hristos, Sfintei Fecioare, se spovedesc, se Impartasesc etc, iar rezultatul este identic cu marturiile aduse de dvs. aici. Singura diferenta este ca ei nu neaga prezenta Duhului Sfant in Biserica Ortodoxa asa cum doctrinar Ortodoxia neaga prezenta Duhului Sfant la catolici. Si in plus am primit si marturii de vindecari si profetii cu roade bune, din cele evanghelice pe care la ortodocsi nu am avut sansa sa le primesc dar inteleg acum ca exista insa se tin ascunse, nu se fac publice.
Deci pana la urma este pur si simplu chestiune de credinta, fiecaruia i se face dupa cum crede, unii cred mai mult depasind faza ritualica si dogmatica iar altii cred mai putin ramanand la aceasta faza. Iar Dumnezeu da fiecaruia dupa alegere. Acum stiu unde a fost greseala mea.
Va multumesc tuturor celor ce mi-ati scris si daca imi veti mai scrie va multumesc anticipat dar sa nu va suparati daca nu mai raspund; acum ca am primit raspunsul cautat, ma retrag de pe acest topic. Va multumesc tuturor!
Multa pace si toate roadele Duhului Sfant de la Galateni sa fie cu voi toti!
|