Citat:
În prealabil postat de Kronos
Crezi tu că era necunoscută? Vezi că nu știi despre ce vorbești și că pleci cu naivitate urechea la toate porcăriile pentru care militezi cu înflăcărare? Ai grijă că ortodoxia apără nu numai Adevărul Suprem, dar și adevărul laic. Nicio o altă boală virală umană nu a fost eradicată până acum, exceptând variola. Și asta după campaniile puternice conduse de OMS. Una e regresie (când iau sfârșit pandemiile, dar mai apar focare locale), și alta e eradicarea (când nu se mai înregistrează niciun caz sau virusul nu mai există în natură).
Ciuma a făcut ravagii și în Asia, și în Europa, iar variola pe toate continentele.
Faci confuzie între gradul de contaminare și boala în sine. Doar pentru că nu există pandemii, nu înseamnă că boala a dispărut și că va lua naștere din neant din nou peste un timp.
|
cred ca discutia poate continua la nesfarsit fara rezultat pt ca privim lucrurile diferit si in primul rand credem diferit:
-eu cred in Dumnezeu tu nu
-eu cred ca exista si diavol care vrea sa nu ne mantuim si sa ne faca rau prin oameni si mai ales prin masonerie care e o organizatie satanica,care organizatie alaturi de companiile producatoare de vaccinuri si prostind publicul prin massmedia (care e condusa tot de masonerie) vrea sa ne faca rau si prin vaccinuri- tu nu crezi chestiile astea
-eu cred ca doctorul din care am citat vrea sa spuna adevarul nu ne minte si e impotriva celor care promoveaza vaccinurile si demonstreaza si medical ca vaccinurile nu sunt bune
-eu cred in ce zice acest doctor tu crezi in OMS si sistem ,massmedia etc si in articolele pe care si tu le-ai citit ,pe semne ,tot de pe net
-asta e credem in altceva