25.06.2012, 17:58:31
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Vsovivi, declar pe proprie raspundere ca esti cel mai simpatizat user de pe acest forum, si intr-adevar nu ne consideram jigniti deoarece tu pui pasiune si suflet in tot ceea ce scrii [spre deosebire de unii care pun doar venin ca altceva nu au.... intrebare: din ce vine rautatea, autosuficienta, aroganta, lipsa totala de omenie? ceva frustari? neimpliniri? vreo boala sufleteasca? -subliniez ca nu este un apropos la adresa ta ci a celor despre care faceam vorbire (paranteza asta [] ce-am deschis-o imi aminteste de o vorba olteneasca ce zice ca acolo unde e multa minte e si prostie cu carul)], deci afirm inca o data cu tarie ca nu te consideram "jignitor".
Pacat ca nu te alegi si cu niste firfirei de pe urma sustinerilor, zau asa, ar putea sa mai dea si ei cate ceva...
Si daca mai scapam si noi caii... nu te supara, acuma nu putem avea toti aceeasi parere (nici macar in privinta tramvaiului!!!!  )
Tu da-i bataie si tine-ne la curent cu toate.
Daca ar fi sa ma conformez trendului as incheia spunand: spor; dar eu sunt conservatoare si respect limba romana asa ca zic: spor la treaba!
Apreciez ca militezi pentru ideile tale, chiar daca nu suntem de acord cu multe dintre ele.
PS: Si mai decripteaza semnatura aia, mama ei de semnatura!
|
Draga mea, dacă ideile nu mi le împărtășești înseamnă că nu apreciezi în deșert postările mele... căci ideile mele nu sunt ale mele ci sunt ale Cerului. Deci deși mă simpt flatat și-ți mulțumesc pentru aprecieri, nu pot decât să fiu trist pentru tine, că nu ai Harul de a deosebi neghina de grâu pentru ca s-o scoți afară din inima ta. Practic ești intoxicată cu blatul din ascuns al fariseilor roșii.
|