View Single Post
Vechi 25.06.2012, 18:43:00
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona Vezi mesajul
Eu sunt de 4 ani in Italia impreuna cu sotul si fiul nostru,am venit pentru a avea un trai decent,de aici i-mi pot ajuta familia,daca as fi ramas in tara,nu aveam nici noi nici ei.Pot spune ca aici i-mi doresc sa merg cat mai des la biserica ortodoxa care este foarte departe cam 80 km.Iar cand venim in vacanta ma bucur ca un copil mic cand merg la bisericuta noastra de cartier.Nimeni nu pleaca din tara de prea mult bine.DOAMNE AJUTA!
Stai linistita ca nu iti citeste nimeni mesajul,iar daca il citeste nu se va opri nimeni sa-l comenteze sau sa-l aprofundeze!
Nu sunt ei interesati de povesti pozitive,de genul asta...ei vor sa incrimineze,sa arate cu degetul,sa condamne,sa ameninte,sa caute cu lupa o alta categorie de oameni care poate fi pusa la zid,samd...

Nu exista nimic moralizator sau constructiv in acest thread(nu ar fi primul pe acest forum),ci doar ciuda ca strugurii sunt acrii.
Dar aceasta ciuda este anihilata repede de sentimentul relaxant al razbunarii ca "nu se afla mantuire lor",adica emigrantilor!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.