Eu tot scriu dar scriu în zadar. România țara mea este sfâșiată de "clasa politică",
Da, frați români numai vrajbă, dezbinare, exil și ură ne-a adus democrația și numai frică, delațiune, tortură și teroare ne-a adus comunismul.
Cele două laboratoare pregătesc sau sunt cel mai perfid mijloc pentru instaurarea scopului ultim de înrobire al omului de către inumani, DEMONOCRAȚIA.
Nu mă refer doar la trădarea națiunii române specifică cetățenilor, tot mai forțat sau pavlovian “ieuropeni”, României care pun mai presus de interesul național și local românesc, propriul interes de conservare sau de îmbuibare.
Fiindcă pentru ei este mai important un trai căldicel și atâta vremelnicie cât au acest nivel, interesul național și local românesc nu mai contează.
Ei să își facă micile beneficii iar dacă pentru acestea trebuie să fie trădători de neam și țară sau să ignore interesul local românesc nu este o problemă atâta vreme cât au protecție din partea acelora care se simt puternici prin stat, administrație sau diverse instituții intangibile de către Justiție.
Mica afacere înainte de România. Micul trăi căldicel înainte de înteresul local românesc. Micul confort de ecumenism cu mască, înainte de ortodoxia trăitoare.
Iată trilaterala care subjugă prin impunerea idolatriei de eul în van, cu forța și care are menirea să distrugă tot ce înseamnă dreaptă socotință, dreaptă rânduială și dreapta credință a neamului românesc.
Ei să nu mai fie altfel decât adepți ai ecumenismului cu mască, fiindcă fără mască rămâne numai ortodoxia care este greu foarte greu să fie asumată ca trăitoare întru Hristos.
Ei să nu mai fie altfel decât adepți ai “clasei politice”&com în cel mai cumplit scop al idolatirei de eul fără Hristos, urmându-și instinctele pieritoare prin străina cale a celor fără chip și cu ochii injectați de hulă, fiindcă altfel rămâne-va doar România, cea cu demnitatea lui Avram Iancu, cea cu tăria mucenicească a lui Ștefan cel Mare, cea cu lupta cea dreaptă a lui Mihai Viteazul, cea cu versul și biciul împotriva tâlharilor de către Mihai Eminescu ridicat în România, cea cu ruga mucenicului Valeriu Gafencu.
Nu mă refer doar la cinismul și cruzimea cu care suntem mințiți zilnic de 21 de ani când de unii când de alții, prin rocada legitimată de naivii pavlovieni, toți având același interes al aservirii națiunii române intereselor meschine ale metehnirii și vătămătoare pentru spiritul național strivit de manele și fățărnicia sectară din “politica” spoită în diverse culori dar având același chip cioplit al COMUNISMULUI CU FAȚĂ UMANĂ promovat de Iliescu Ion (“democratică”) CI la goana când a unora când a celorlalți, mereu aceiași, după degenerarea și dezintegrarea acestui neam românesc pentru care mucenici precum Valeriu Gafencu au dăruit rug și rugă spre mântuirea națiunii române.
Românii au fost alungați treptat din 89 încoace dincolo de granițele țării.
Românilor le-a fost refuzată o viață decentă în țara lor.
Românilor le-au fost impuse legi în strâmbătatea obiceiurilor dintru începutul vieții românești, prin aceasta încercându-se strivirea FIINȚEI NAȚIONALE și a menirii de a fi români numai români.
Românilor le sunt impuse cele două extreme ale stigmatului, alegerea între doi comuniști și rocada între cei dospiți în 89 pentru cei 21 de ani de secetă și hulă împotriva națiunii române. Funcționează doar "SCHIMBAREA SCHIMBĂRII" votată de naivi și adorată de cetățenii României dar pe care prea puțini români o refuză.
De români își bat joc extremiștii implicit încurajați și străinii perfid încuibați - prin secte de tot halul - cum vor în România, dar nimănui nu-I pasă. Doar românilor, tot mai puțini la număr, care prețuiesc românismul. Datorită crezului lor național, România încă mai “este a românilor și numai a românilor”. Tot ei iubitorii fără cusur ai României sunt considerați de către cetățenii din România ca fiind DEZAXAȚI, NEBUNI SAU NAȚIONALIȘTI.
Cine sau câți mai sunt naționaliști în România de astăzi?
Câți mai simțim românește întru Adevăr astăzi?
Cine mai are curajul să afirme valorile naționale mai presus de alte valori fie ele “ieuropene” or occidentale care NU mai au vreo fărâmă de dreaptă învățătură dăruită de Hristos?
Plângerea inimii mele de român este precum frângerea pâinii care se pune într-un vas cu vin. O bucată merge spre trădare iar cealaltă către mântuire. Am să aleg mereu pâinea care a cules din vin viața întru Hristos și am să plâng în inima mea pe cei care au ales să spurce pâinea și vinul cu minciuna, cu hoția și cu ridicolul împotriva neamului românesc.
Înaintea DEMONOCRAȚIEI este un haos, “o simbioză promiscuă” a comunismului cu față umană, consecința acestuia va fi idolatrizarea finală pentru illuminarea fățărniciei hulei supreme, de către lume, care astfel ajunge-va să urmărească spre asasinare și ultima fărâmă din omul întru Hristos.
Eu tot scriu dar scriu în zadar. România țara mea este sfâșiată de “clasa politică”, de falsa luptă politică cea care aduce numai vrajbă între români(ROMÂNI NU VĂ MAI LĂSAȚI umiliți, obidiți, ORBIȚI ȘI ROBIȚI DE “politica” "lor")
|