Citat:
În prealabil postat de Adrianna
Este o diferenta intre fapte cu care nu trebuie sa se laude omul (cat se roaga, cat posteste, cata milostenie da, cat de bun este etc.), fapte care fac obiectul acelei remarci sa nu stie stanga ce face dreapta, si semne care sunt daruri de la Dumnezeu pentru credinta, si care sunt date tocmai in folosul celorlalti atat spre ajutor cat si spre a fi acea lumina care nu trebuie tinuta sub oboroc, acea sare a pamantului etc. Credinta este insotita de semne conform evangheliei asa cum scrie la Marcu, nu vad de ce luati totul peste picior ca si cum nu ar fi adevarat.
|
Sfanta Scriptura trebuie luata in intregime, nu doar citate singulare, cum procedeaza neoprotestantii. Iar in Sfanta Scriptura scrie si sa deosebim duhurile. Acea slujnica spunea adevarul, deci roada buna, dar ai vazut ca era de fapt un demon care o munea, nu erau roade ale Duhului.
Uite exemple de la Reiki, tehnica pe care am facut-o eu si de care nu am mai vrut sa stiu dupa ce am devenit credincios.
La primul grad cei ce faceau initierea puteau sa vindece cu mainile. Se simtea o energie in maini atat la cel initiat cat si asupra celui ce i sa facea tratament. La gradul doi erau "roade" si mai mari, nici nu mai era nevoie de maini, vindecarea se facea cu ajutorul mintii, cu ajutorul unor semne. De asemenea, se putea influenta o persoana cu mesaje la nivel subconstient (asta era explicatia). De fapt era doar o tehnica orientala de colaborare cu duhuri cazute.