View Single Post
Vechi 26.06.2012, 00:54:04
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Complicatiile pot aparea si la copii.
Mai ales cand e vorba de o epidemie.
Din cate am citit, vad ca sunteti in tema cu problema vaccinurilor, atat din punct de vedere stiintific cat si social. Pe langa complicatiile unei boli pentru care un copil nu a fost vaccinat, sau a fost, dar sistemul imnunitar nu a raspuns, intalnim si complicatii dupa administrarea unui vaccin, care pot fi minore sau majore. Ce stiti despre aceste efecte de nedorit? Credeti ca se exagereaza? De exemplu am o cunostinta afectata grav dupa administrarea unui vaccin. Si ce ma mai framanta, la modul de revolta, este ca nimeni nu isi asuma responsabilitatea daca patesti ceva. Daca copilul meu in urma unui vaccin se nenoroceste pe viata, ma asteapta multe zile in spitalele din Romania, cu tratamentul pe care toti il stim, drama familiei care nu poate fi compensata cu nimic, etc.

Baietelului meu i s-a facut in maternitate vaccinul BCG si din cate stiu trebuia sa se vada un semn, mi s-a spus ca trebuie "sa coaca", dar nu se mai vede nici macar locul. Am vazut la alti copii cum se vede dar la el nu se cunoaste nimic. O parere avizata mi-a spus ca vaccinul nu a prins si ca trebuie sa il repetam. Tot cu acest vaccin, atunci cand am nascut fetita, a fost retras un lot intreg deoarece era expirat (asta dupa ce multi copii nou-nascuti au fost vaccinati).

O alta parere pe care am intalnit-o in acest topic este faptul ca vaccinul de la stat este apa de ploaie si ca trebuie sa le cumperi ca sa fie bune. Practic atatia copii, incepand din maternitate, sunt vaccinati asa, cam inutil?!
Reply With Quote