Citat:
În prealabil postat de simona
Eu sunt de 4 ani in Italia impreuna cu sotul si fiul nostru,am venit pentru a avea un trai decent,de aici i-mi pot ajuta familia,daca as fi ramas in tara,nu aveam nici noi nici ei.Pot spune ca aici i-mi doresc sa merg cat mai des la biserica ortodoxa care este foarte departe cam 80 km.Iar cand venim in vacanta ma bucur ca un copil mic cand merg la bisericuta noastra de cartier.Nimeni nu pleaca din tara de prea mult bine.DOAMNE AJUTA!
|
Mi se pare rezonabil ce ati scris, insa pacatul este in dreptul celor care spun ca au emigrat, parasindu-si tara natala
ca asa a vrut Dumnezeu (mare blasfemie ! cine ia propria dorinta de a face bani drept voia Domnului) si daca te duci sa vezi ce au realizat dupa cativa ani, nu vezi decat case frumoase, masini, lux si distractii ! Nu aude nimeni din Romania de "marea lucrare" la care a fost chemat X in strainatate! decat doar ca-i merge bine si a strans multi euro! Sa le fie rusine unor astfel de ipocriti! Judecata lor va fi foarte aspra! Macar de-ar spune: "fratilor, plec ca asa am considerat eu, nu sa vina cu texte "e voia Domnului, m-a chemat Domnul etc".
Cum se face ca toti penticostalii astia sunt "chemati de Domnul" in tari occidentare bogate gen Franta, Marea Britanie etc. ?!! ca n-am auzit de niciunul sa fie chemat in pustiul Saharei sa predice acelor triburi sau in bazinul Amazonului!