View Single Post
Vechi 26.06.2012, 09:58:16
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Ești plin de nesimțire, mă jignești permanent bănuind și delirând și insinuînd prostii și dând lecții arogante și dacă îți răspund pe măsură vine Dragoș și mă scoate că eu sunt jignitor. Vouă chiar nu vă e rușine?

Păi când am susținut că e vorba de FNI tu ai sărit să-l aperi că cică a fost la o bancă angajat și nu la FNI, lucru care în mintea oricui ar fi însemnat că nu a avut legătură cu Vântu, cu FNI, cu megaexcrocheriile. Deci ca naivul dacă ți-am demonstrat că ești incompetent și credool în hoți și criminali și farisei roșii și bleumarin cu table pe umăr ca să audă și să știe când plouă, tu vi la mine să mă demonstrezi de mincinos? Unde te crezi?

Poi băi stimabile ziarist și cititor ratat de presă controlată de papagalii și flașnetarii roșii, eu am susținut ce am auzit pe TV și ce am priceput foarte bine, folosindu-mi mintea corect:

Florin Georgescu, don Georgio, și-a scos din CV perioada cât a lucrat pentru Vântu, perioadă în care acesta conducea FNI și tot felul de alte instituții (bănci, sindicate cu Liviu Luca petrom, realitatea, afaceri...) prin care au jefuit și păcălit populația. Deci dacă și-a scos perioada respectivă din CV, pentru mine înseamnă că are ceva de ascuns, deci e clar că el a orchestrat megaexcroceria FNI și toate celelalte afaceri dubioase, sau a știut de ele și nu le-a dat în vileag, deci este coautor la fraudă, căci nimeni nu-și ascunde partea din CV decât dacă a fost una compromițătoare, adică mafiotă!

Astfel că eu am compilat informația corect: don Georgio a lucrat la FNI! lucru pe care el însuși l-a dezvăluit presei, scuzându-se și motivând că timpul a fost scurt și era nerelevant, adică să-l credem noi că n-a fost implicat și că n-a știut de excrocherie.

Tu zici că eu am mințit și că nu a lucrat pentru FNI, fiind tu foarte riguros cu locul lui de muncă, susținând că defapt a lucrat pentru o bancă, dar nu mai spui că respectiva era controlată de Vântu, exact în perioada aia în care cineva trebuia să facă plăți, căci erau clienți sau investitori la FNI care își retrăgeau banii, și de unde să plătească de 5 ori dacă banii erau investiți în afaceri decât devalizând banca respectivă mână în mână cu don Georgio.
Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
P.S: Cred ca Florin Georgescu a fost membru al CA intr-o banca a lui Vantu.Dar n-a avut nici o legatura cu FMI.Asa ca citeste inca o data foile de la partid inainte sa scrii.
Tu poti sa citesti ? Am scris despre o banca a lui Vantu sau nu ?
In rest sa fii sanatos. Si nu mai poza in victima pentru ca tu ii jignesti pe cei care nu-s de acord cu tine.