Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Ba nu :
Tu ai sustinut ca Georgel a lucrat la FNI. Punct.
Eu ti-am zis sa-ti verifici hartiile pentru ca nu a lucrat la FNI ci la o banca a lui Vantu. Nu am spus nici ca e vinovat nici ca e nevinovat. Nu e vina mea daca stiu mai multe despre ce s-a intamplat in Romania.Ba mai mult eu ti-am dat si o inregistrare video unde idolul tau il acuza pe un taranist ca este complice in afacerea FNI . Mai tarziu acelasi taranist devine membru PDL si il ajuta pe Basescu sa fure fara rusine o casa.
Nu mai vinde castraveți la grădinar că nu ține! 
|
Adică iar mă faci mincinos?...și pui punct exact ca avocatul lui Năstase, ăla ce a fost pe la PRM, Bolcaș, sau ce știu eu cum îi zice la manipulatorul ăla grotesc.
Exact, eu am susținut că a lucrat la FNI, tu că nu la FNI ci la ceva bancă... a lui SOV, și sigur că tu n-ai spus decât că eu scriu după hârtii, de la ce știu eu ce partid sau că n-am citit bine hârtiile adică presa... deci m-ai contrazis, acuma o scoți că cică m-ai corectat.
Păi sensul nu este ăla care-l vrei tu și Bolcaș dînd propoziții scurte pentru capre căpiate ca să priceapă ce vrei tu ci sensul e ăla pe care cu greu ți l-am tooot explicat pe sute de rânduri dar nu vrei să pricepi ci acuma te dezvinovățești deși eși mână în mână cu ei, cu gașca FNI, învinovățind PNTCD-ul apoi pe Băsescu și apoi PDLul, că cică ei sunt autorii megaexcrocheriilor. Nu ți-e rușine să te comporți ca nesimțiții de la guvernare și din parlament dezinformând și învârtind textele ca șurubul ruginit ca să sune frumos din coadă sau strident?.. numai ca să-mi fie milă de tine că cică suferi din pricina minciunilor mele... vouă chiar nu vă este rușine obrazului?.. de tablă!
Păi din astfel de probe ca ale tale nu e de mirare că în România nu se mai știe deosebi neghina de grâu și albul de negru, dulcele de amar, căci voi cu asta vă ocupați, cu aruncarea vinei pe rege, pe PNȚCD, pe PDL, pe Băsescu și pe casa lui. Păi a zis chiar Băsescu pe TV că nu e moral că a primit casa aia dar că a fost legal.
Și nu repeta citatele mele cu grădinpăritul căci se vede că ești altoit cu buruiană și cu arbore de cafea și în loc să dai roade vrednice de pocăință tu produci spini și mărăcini roșii: bârfe viclene lansate de toți flașnetarii roșii, tu le întreții la nesfârșit și le cânți pe la toate casele, dăruind din belșug toate răstălmăcirile și ''informațiile'' absurde și le și crezi ca credoolul, după care pui PUNCT. Că cică e sigur așa cum vrei tu.
Nu mai are rost să repet, recitește dialogul nostru și vei pricepe exact:
Eu am zis că don Georgio a ''lucrat'' și a muncit la FNI iar tu m-ai contrazis, și acuma o dai la întors că cică m-ai corectat că cică nu a fost angajatul respectivei firme ci a fost economist la banca... lui Vântu din pricina competenței.
Înainte de a cere altora cu glas de lebădă să te lase să-i scoți paiu, pune mâna și scoate-ți mai înainte bârna cât stâlpul de telgraf, telescop, telefon, radio... și nu mai da lecții cum trebuie eu să citesc... corect. Iar PUNCT pune numai DUMNEZEU și nu orice avo-cățel gen Bolcaș...
Deci m-ai bănuit, ai insinuat minciuni, ai dat lecții, m-ai luat la rost, m-ai făcut mincinos și m-ai îndreptat strâmb și ai lăsat să se priceapă viceversa decât este Adevărul și realitatea... iar asta te bagă la misiune încredințată de la USLași... așa că ai încercat să mă decredibilizezi ca să-ți recredibilizezi șefii și minciunile lor cu care răsucesc mereu adevărul ca să fie ca sarea pe rană...
Realitatea e simplă: don Georgio a fost băgat în FNI-Vântu-Bancca prin care spălau afacerile murdare și dădeau tunuri luând împrumuturi fără garanții și prin ea dădeau înapoi investitorilor FNI până ce a crăpat iar 'dracu' s-a cărat apoi la BNR și a scos din CV perioada de maximă spoliere a banilor oamenilor, asta după 90-96 când au dat gaură cu Mugurel și Văcăroiu la depozitele și economiilor românilor din perioada de tristă amintire, când Caritasul era în floare și toți își spălau banii murdari luând de 8 ori. Tot fraierii au fost păcăliți și firește că PDL și PNȚCD și Băsescu a fost vinovat.
Du-te și vinde gogoși în altă parte și nu mai fi papagal asemenea cârlanului papagal cu mult papagal și gât de lebădă și limbă de broască și tupeu de PSDist care a pus umărul la reclădirea căpușei roșii comuniste erijându-se în revoluționar sau student sau tânăr curat.
N-are rost să mai continuii așa că pun puncte puncte...
Învață să respecți colegii de dialog și realitatea și istoria țării, și abea apoi mai putem sta de vorbă, iar până atunci nu mai vânde broscoi râioși pe post de fecioare și nici roșii stricate pe post de lubenițe fără sâmburi!
Practic singur te otrăvești, pe mine nu mă deranjezi, dar e urât să privesc cum altul se sinucide chiar în fața mea... nu la propriu.
Te iert pentru măgării și încăpățânări însă vrăjeala și jmecheria nu are ce căuta pe un forum ortodox căci cum o prind cum îi dau peste bot! Deci nu ție ci păcatului care ți se suie la cap răstălmăcind textele și susținând impostura și terorismul și dictatura parlamentară care a furat tot ce era de furat: suveranitatea, dreptatea, poporul, numele, regele, președintele, adevărul, averea, și tot ce era bun și frumos și drept pe aceste plaiuri Dumnezeiești.