raspund
Da am sa raspund cu mare drag la toate ,Am terminat perfuziile care contineau vitamine si cele necesare ,ptr a se intari un pic organizmul ei ptr ca slbise in putere si in greutate in asa fel incit nu mai putea nici sa ridice capul .Acum este cu branula in vena si este alimentata artificial ca sa nu se foloseasca sonda care ar putea irita gura stomacului ,unde sa localizat cheagul de singe si ar provoca o hemoragie.Joi am fost la hematologie am repetat analizele si au iesit bune ,a primit un flacon de singe si tratament,care o ajuta sa se refaca hemoglobina ,care este f mica ,...[.6 ]cei care stiu ce inseamna pot sa aprecieze acest lucru,,Cit timp si de ce suma am nevoie nu pot sa zic nimic ,depinde de evolutia starii ei de sanatate ,Un lucru inbucurator este ca sar putea sa scape fara operatie,daca se elimina gheagul de singe prin tratament ,lucru ce merge spre bine.Nu stiu ,ce sa va mai spun ,dar trebuie sa stiti ca tot ce fac este pe cont propriu ,sub observatia unui medic,particular care o cunoaste pe Rebecca de f. mult timp si incearcasa o ajute cu interventii f mari din partea cuiva ,cu suflet mare.Se bucura medicul de rezultatel obtinute si mi-a dat sanse de recuperare,f mari.Dupa ce o sa reusim ,cu ajutorul lui D-zeu si al vostru dragii mei sa ne facem bine ,acest medic mi-a promis ca o sa faca o sesizare internationala cu privire la cazul ei......va rog ,cei care nu credeti in suferinta mea abtineti-va de la gigniri si comentarii rautacioase ,.......iertati-ma dar nu-mi permite sanatatea mea sa mai suport asa ceva ,Rebecca are nevoie de mine ,depinde total de mine si eu sint cu sanatatea la pamint din cauza stresului si a oboselii acumulate,........Doamne ajuta
|