Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Atentie la "rugaciune". E foarte important ce si cum ceri. S-ar putea ca ceea ce ceri tu sa se implineasca, dar sa aiba efect dureros. O sotie s-a rugat atat de mult la Dumnezeu pentru sotul ei, ca sa-i arate calea cea dreapta, incat Dumnezeu a ascultat-o intr-o zi: i-a dat un cancer sotului, care l-a apropiat de Dumnezeu, iar ea a ajuns vaduva cu doi copii la nici 40 de ani.
|
Eu am trait vorba aceasta:
Dumnezeu iti da ceea ce ceri, din fericire a fost si bine si spre bine. In cazul descris de dumneavoastra, poate acest lucru a fost de folos pentru mantuirea sufletelor celor doi soti. De multe ori durerea si suferinta iti dau o stare de trezvie. Ma gandesc ca sotia a procedat corect rugandu-se pentru sotul ei, daca Dumnezeu a randuit sa se intample lucrurile astfel, cu siguranta va avea grija de ea si de copilasi.
Citat:
Casa la tara, tot Dumnezeu o rezolva, cu sau fara ajutorul bancii. Daca n-o aveti inca, poate ca ori nu sunteti pregatiti, ori n-o meritati.
|
Cuvintele acestea parca imi sunt adresate personal. Am facut aproape o obsesie pentru o casa.
Citat:
Cere-I sa te faca vrednica pentru exemple pe care si el sa le urmeze, dar, toate numai si numai dupa voia Lui.
|
Cred ca este cel mai sigur mod prin care putem sa convingem pe cineva de Adevarul in care credem.