View Single Post
Vechi 27.06.2012, 09:58:16
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule Alin, recitind topicul m-au amuzat posturile dvs.DE ce?
Intr-o prima faza militati ptr utilitatea vaccinurilor, acuzati inconstienta parintilor care nu isi vaccineza copiii.
Apoi reveniti cu alte mesaje, din care am dedus:
MS nu e tocmai o institutie demna de incredere
vaccinurile care se fac in maternitati nici macar nu au un ambalaj care sa contina cateva informatii de baza, se prezinta doar in fiole lipsite de eticheta
a fost schimbate loturile de vaccinuri cu unele produse in Coreea(insasi asocierea cu Coreea lasa mult de dorit)
Anumitor loturi expirate de vaccinuri li s-a prelungit valabilitatea "Doar pe hartie"

Cred ca ideea formulata de anumiti useri ati sustinut-o foarte efcient, si culmea...in mod indirect.

Multumiri:)

In urma posturilor dvs am un motiv in plus sa nu imi vaccinez copiii. De ce i-as vaccina cu un vaccin produs in Coreea, ambalat in fiole lipsite de eticheta, transportate in conditii lipsite de siguranta si mai mult expirate dar totusi "neexpirate" pe hartie?Si mai ales oferite gratis de o instituite care numai de binele populatiei nu mi se pare ca se ingrijeste si care, asa cum spuneati, nu inspira incredere?

Au doara copilul meu o fi un soi de cobai pe care anumiti indivizi sa faca tot soiul de teste?

Aici(in minunatul sistem al vaccinurilor) e vorba de ignoranta, de prostie sau de rea vonta?

Din punctul meu de vedere, orice comentariu ulterior din partea dvs referitor la topic devine de prisos....