Citat:
În prealabil postat de MihaiG
Nu doar o greșeală de exprimare, ci o greșeală de logică. De altfel, din restul mesajului dumneavoastră se vede că persistați în această eroare, de care probabil nici nu sunteți conștient, pentru că nu cunoașteți semnificația termenului "invocație".
A invoca înseamnă o activitate conștientă și îndreptată către un scop bine determinat.
|
Neintelegerea e la dvs. pentru ca nu ati inteles despre ce e vorba.
Daca tot ati luat-o cu intelegerea termenului ce scrie in dex: " a chema în ajutor (o divinitate)". Asadar cand un hindus invoca o zeita/zeu cine ii raspune? Si in unele cazuri cine vine si il poseda si intra in transa? El crede ca e divinitatea cea pe care o invoca, dar de fapt sunt demoni. Un alt exemplu, am citit odata un articol despre voodoo, ca fac semne grafice pentru a chema spiritele. Atunci mi-am dat seama ce sunt semnele de la Reiki, pentur ca si la Reiki se faceau la gradul doi semne grafice specifice. La asta m-am referit dar v-am si explicat o data, dar dvs. niciodata nu intelegeti si va tot contraziceti ca si cum ati intelege ceva. Puteti sa va limitati la lucruri pe care le cunoasteti?