View Single Post
Vechi 28.06.2012, 02:24:51
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Nu cred că ați înțeles o distincție esențială. Invocată a fost divinitatea.

Haideți să o luăm băbește, poate va fi mai ușor. Dacă eu ies pe stradă și strig: "Cătălin2, vino să-mi spui cât e ora !!!", iar cel care apare este nea Gogu care îmi fură ceasul, despre cine se va putea spune că a fost chemat/invocat de către mine ? Nea Gogu sau Cătălin2 ? Cătălin2, evident.
Sa inteleg ca zeii hindusi in conceptia dvs. reprezinta divinitatea? Sper ca stiti ca nu exista acei zei, sunt doar in imaginatia lor fiind pacaliti de vrajmasul. Scrie in Sfanta Scriptura ca toti zeii neamurilor sunt idoli, iar in spatele idolilor stau ingerii cazuti. Cititi va rog vietile sfintilor (comuni) si o sa vedeti ce spune despre zeii romanilor.
Eu am spus: Desigur ca in mod inconstient, numai cei ce practica magia neagra isi dau seama constient ca lucreaza cu ingeri cazuti. Deci cand invoca pe Kali, acela e un inger cazut, pe el il invoca. Discutie fara rost si pierdere de timp, probabil pentru ca ati fost deranjat de evidentierea contradictiei catolice de la topicul Filioque si cautati un motiv.
Reply With Quote