View Single Post
Vechi 29.06.2012, 08:55:53
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Daca vrei sa inveti de la vreun monah respectiv monahie cum sa impletesti diferite modele de noduri de metanii (rotunde si ovale), cruciulite (plate, rotunde si altele), bratari religioase, ciucurasi rotunzi si ovali, serafimi si heruvimi simpli respectiv dubli, poti sa mergi la o Sfanta Manastire sau Schit si sa vorbesti cu Parintele Staret rugandu-l sa-ti recomande pe vreun monah care are aceasta ascultare de a impleti fel de fel de obiecte religioase pt.altii si pt.sine si care sa te ajute in acest sens. Ori, daca din cu totul alte motive nu poti sa ajungi asa curand pe la Manastire, atunci da click cu mouse-ul pe numele meu de forum Sebastiana si cauta la mesajele postate de mine pe acest forum, cu referire la metanii, unde am trimis link-uri de pe youtube si google.com, cu fel de fel de modele de noduri de metanii, modele de bratari impletite pe care le putem gasi pe la Sfintele Manastiri, Schituri si Biserici Ortodoxe, cruciulite, heruvim simplu (heruvim dublu, serafim simplu si dublu nu am gasit inca pe youtube sau pe google). Mult succes si spor in toate!

Doamne ajuta!

Motto: Crede si cerceteaza!
"Adevarul Te Va Elibera!"

Doamne ajuta, cui saruta Sfanta Crucea Ta,
Si se roaga, si se inchina, insemnandu-se cu Ea.
Reply With Quote