Astazi m-am intalnit si eu cu "Ekaterina" , GeorgeM, copilasii lor si cu mamica respectiva si copilul ei, in parc. Amandoi sunt curati, nu au probleme psihice, sunt oameni normali, nu cer ajutoare, daca ii vezi pe strada nu ai crede ca au asemenea probleme. Doar ca baietelul este cam bolnavior, iar ea este trista si descurajata. Noi am indemnat-o sa dea bacul la anul, ceea ce ii va creste sansele de angajare si stima de sine. Deocamdata, se pare ca mai sta cateva zile in acel loc unde este cazata, iar mai apoi se va muta intr-o casa sociala, unde insa nu vor mai avea mancare asigurata. Partea buna este ca e posibil ca baietelul sa fie trimis la un centru de zi, ceea ce i-ar permite mamei sa se gandeasca sa isi ia un serviciu.
Daca ar dori cineva sa ajute acest caz, deocamdata niste alimente ar fi binevenite. Vedem cum vor evolua lucrurile cand se va muta in asezamantul social, probabil ca va fi nevoie de o oala, de o tigaie, ca sa poata gati... Nu e un caz disperat (inca), doar ca persoanele care doresc sa faca o fapta de milostenie, cat de mica, si sa o intalneasca pe mamica, ar face un mare bine si le-ar aduce putina bucurie.
Vom reveni cu detalii.