View Single Post
Vechi 07.10.2007, 21:12:07
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de quasar
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
"Cine se mai intereseaza astazi de aproapele sau?Nimeni.Toti ne ingrijim numai pentru noi insine,insa pentru celalalt nu facem nimic si de aceea vom da socoteala. Caci Dumnezeu, Care este dragoste, nu ne va ierta aceasta indiferenta a noastra pentru aproapele nostru"
stiu ca sunt cam off topic dar...am o intrebare.Dupa moarte fiecare trece prin judecata particulara.Iar dupa a doua venire a lui Hristos are loc judecata universala,in sensul ca nu va mai fi judecat fiecare om in parte ci vor fi judecate neamurile.Dar cum?In sensul ca voi fi judecata eu si toti mosii si stramosii mei la un loc?Am mai auzit undeva ca acolo de fapt va raspunde fiecare mai ales pt ce trebuia sa faca pt cei apropiati,rude mai ales,si a facut sau nu..si atunci un om trimis in iad la judecata particulara poate fi mantuit pt faptele stramosilor sau urmasilor sai.Poate stiti voi mai multe despre asta.:)
Iti citez pentru tine din CANONUL DE POCAINTA CATRE DOMNUL IISUS HRISTOS :"Cred ca vei veni sa judeci viii si mortii si toti vor sta in a lor randuiala: batranii si tinerii, conducatorii si supusii lor,domnii si judecatorii,bogatii si saracii, femeile si barbatii. Oare cum ma voi afla eu atunci ? Drept aceea strig Tie : Da-mi , Doamne, mai inainte de sfarsit sa ma pocaiesc " . Aceasta trebuie sa ne framante cel mai mul -POCAINTA.
Reply With Quote