Citat:
În prealabil postat de delia31
Rugaciunea unui copil trist
“Doamne, în seara asta, te rog ceva special… Transformă-mă într-un televizor, ca să-i pot lua locul.
Mi-ar plăcea să trăiesc cum trăiește televizorul în casa mea. Cu alte cuvinte, să am o cameră specială, unde să se reunească toată familia în jurul meu.
Fă să fiu luat în serios. Să fiu în centrul atenției, așa încât toți să mă asculte fără să mă întrerupă sau să discute.
Mi-ar plăcea să mi se dea atenția deosebită care este acordată televizorului atunci când ceva nu funcționează… Și să-i țin de urât tatei când se întoarce acasă, chiar și atunci când vine obosit de la muncă.
Și mama, în loc să mă ignore, să stea cu mine când e singură și plictisită. Iar frații și surorile mele să se certe ca să poată sta cu mine… Și să distrez toată familia, chiar dacă uneori nu spun nimic.
Mi-ar plăcea să simt că lasă totul deoparte ca să stea câteva minute alături de mine. Doamne, nu-ți cer prea mult. Doar să trăiesc cum trăiește orice televizor.”

|
Draguta poza :)
Nu stiu cine a scris acest material,insa nu inclin nici spre cealalta extrema aceia in care copiii sunt centrul atentiei,al universului,al buricului.
Cum adica sa nu-l intrerupa nimeni cand vb?Dar cine se crede copilul acela,vreo personalitate?
Copiii trebuiesc iubiti dar trebuie sa-si cunoasca si lungul nasului!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|