Subiect: DOAMNE AJUTA
View Single Post
Vechi 07.10.2007, 22:47:21
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
Si tinerii ortodocsi care nu au calcat in viata lor la biserica? Haideti, fratilor! Opriti-va! Subiectul acesta este o rusine pentru un forum ortodox!
Da, Iosif imi pare bine ca ai intrebat asta. Tocmai in asta consta diferenta majora intre noi si ei( in ce priveste tineretul, si sper sa ramina asa) ca in nici un caz nu trebuie sa atragem tinerii in bisericile NOASTRE instalind jocuri mecanice in sacristie, sau in cazul nostru prin curtea bisericii sau in pridvoarele minastirilor(Fereasca Dumnezeu) si sa atragem tinerii la biserica cu stari mentale de joc si distractie, deoarece atunci nu numai ca nu atingi telul dorit dar mai si denigrezi cele sfinte, biserica si ce tot ce reprezinta ea pentru noii.
Sa nu uitam insa ca nici ei, catolicii nu au vrut sa se ajunga in acest punct, Doamne Fereste , sa nu-i subestimam, insa, greseala lor CAPITALA a fost ca au cedat presiunilor de schimbare din afara, a ...putincredinciosilor sa le spunem asa, fenomen trist care se raspindeste deja demult in toate sferele de educatie a copiilor si dupa cum vezi si la noi.
..cum a spus si Urzicuta..copilul e sef iar noi niste maimutoi! asa si preotul catolic cu tinerii lui!
am stat cu ei mult timp si stiu!....iar ei preotii STIU!!! nu sunt ignoranti sau nu-si dau seama ce se petrece...de fapt sunt foarte inteligenti insa nu AU DE ALES!!! ...deci sa avem grija sa nu ajungem si noi in acel punct!
Reply With Quote