Am pus dar ca sa realizam ca Dumnezeu este si drept pt k multi zic ei lasa...ca oricate rele fac pana la urma Dumnezeu e bun si ma iarta si tot o scot bine la capat.Sa faci un rau mai mare decat bunatatea lui Dumnezeu nu se poate pt ca nu exista.Dar daca eu barfesc sau desfranez(care sunt lucruri rele dar rautatea lor totusi este cu mult depasita de iubirea lui Dumnezeu)si fac asta un an 10,o viata intreaga!!!!Tu ce zici?Nu am facut rele mai mari decat bunatatea Lui.Dar merit sa intru in rai?!?Bunatatea Lui Dumnezeu o vezi in momentul in care realizezi ca faci rele si faci si nu te mai saturi si vine momentul si te pocaiesti ,ca Dumnezeu iarta ORICE pacat,cu conditia sa fie marturisit ,si-ti dai seama bai am facut atatea,si atata timp si asa de gogonate...si-mi vine sa intru in pamant uitandu-ma la micimea mea,la lipsa mea de iubire fata de toti cei din jur,fata de nemarginirea iubirii Lui.Asa iti dai seama cat este de infinit in bunatatea si iubirea Lui.Nu spunand lasa ca orice fac...El e bun...
Mq sper ca nu te-am suparat cu ceva.Pur si simplu am scris si eu ..lasa..
Doamne ajuta!:)
|