Iată cum maimuțica a devenit foarte serioasă, în timp ce Băsescu a zis încă de mai demult că el acceptă figura asta numai cu niște condiții: să se respecte voința poporului exprimată prin referendum validat... iar papagalul baalfa cu papagal declară că nu e cazul să pună președintele condiții personale... adică am ajuns ca voința poporului validată să fie scocotită de papagal ca niște condiții inacceptabile.
Păi dacă nu poate accepta suveranitatea poporului și voința lui legitim exprimată prin referendum validat atunci
stimabilul papagal să-și ia zborul și să ne lase... să se ducă să doarmă prin alte paradisuri fiscale. Să-l ia și pe don Georgio, pe Mugurel, pe Iliescu, pe Voiculescu și alții și să ne lase că ne-am săturat de
tupeu iresponsabil și cretin. Du-te 'tată', nu tată ci tatăl minciunii, du-te și te culcă în altă parte iar dacă cumva te trezești din greșală, ai grijă să ne uiți definitiv.
Uite
aici o dedicație specială și pentru
Ecaterina... știți voi care, aia care se face că nu știe ce e plagiatul, cumulul de funcții, incompatibilitatea și autoacordarea de bani europeni pentru proiecte, ceva gen Puwak.
Iar pisicu' ăla micu' am impresia că
tace și ne face.
Dormiți liniștiți, guvernul și parlamentul vă lucrează pentru dumneavoastră... ca să vă dea... din 2013... posibilitatea și oportunitatea
să vă dați și voi cu bila.
Hai kity kity...
hai ia de la Băsescu.