Citat:
În prealabil postat de DragosP
Nu-s deloc de acord cu tine. Da, te poți lovi de "fețele" de care zici. Dar nu te obligă nimeni să iei parte la actele de corupție.
Eu, slavă Domnului, din 1997 îmi desfășor activitatea și-mi câștig bruma de pâine, prestând la mica mea firmă. Fac ce-mi place, cât pot, cum pot, îmi aleg clienții și seara mă duc liniștit la culcare mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru ce-mi îngăduie să fac.
|
Trebuie sa realizati ca nu toti cetatenii romani au posibilitatea de a-si intemeia propria firma;la urma urmei este o utopie!
Si da,depinde de ce parte a baricadei esti:sa fii salariat la patron,platit in nasturi lunar si sa-ti traiesti viata doar intinzand salariile de pe o luna pe alta,nu-i prea magulitor nu?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 03.07.2012 at 10:53:55.
|