Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
domnule, daca faceti cumva aluzie la mine (eu sunt unul din cei nominalizati de aceasta doamna Doriana care sustine intr-un mod de neinteles ca eu mi-as face useri, culmea, exact acele cunostinte ale dumneaei, cum as putea sa-mi fac eu useri exact acele persoane cu care dansa tine legatura de amicitie????!!), cititi va rog postarile mele si o sa aveti surprinderea ca majoritatea sunt compuse din discutii avute cu useri adventisti !
|
Simplu, cunostinte comune, frecventati acealasi forum neoprotestant.
N-ati vrea totusi sa va faceti numarul acolo?
Nu de alta, dar din moment ce dupa cum ati declarat ca nu sunteti ortodox practicant, pentru ce trimiteti penticostalii la ortodocsi?
Mai ales ca fost/semi-penticostal poate ar trebui sa dati un exemplu personal in acest sens in loc sa pierdeti timpul inutil pe forum scriind zeci de postari sub N utilizatori, postari care pana la urma nu fac decat sa devina repetitive pana la obsesie.
Da, cunoastem problema cu disimularea, si cu JoyDivision v-ati straduit din cale afara, insa tot v-ati dat in petec, stiti cum se zice - lupul isi schimba parul (si contul de pe forum) dar naravul ba.