View Single Post
Vechi 08.10.2007, 08:16:00
jenica
Guest

Implicit

:)Iustin, corect ar fi sa nu mai raspund pentru ca eu am scris TIME OUT:D dar..sunt o persoana educata:rolleyes: Deci!
In primul rand ma citez singura, poate nu ai citit toate mesajele mele postate mai sus apoi voi aduce cateva notificari.
In primul rand EU am avut o experienta de genul acesta in familie. Soacra mea este din neam de adventista, lucru pe care eu NU l-am stiut pana dupa casatorie... Incet, incet a inceput scandalul in casa. De ce postesc? Ce caut la biserica? ce pacate atat de mari am de ma spovedesc (tanara fiind). Nu intru in detalii dar a fost GREUUU. De ceva ani din Mila Maicii Domnului a ajuns si mama soacra sa se boteze , sa se spovedeasca, sa se impartaseasca chiar! sa nu ma interpretati grestit NU EU AM FACUT ACESTEA CI HRISTOS PENTRU CA PE TOTI NE IUBESTE SI NE ASTEAPTA SA NE INTOARCEM LA EL Poate daca am contribuit si eu cu ceva a fost doar rabdarea...si blandetea pe care tot EL mi-a daruit-o si cu care am "lovit-o" atatia ani pe mama soacra. O IUBESC si AM IUBIT_O mereu.

Bun pana aici? Apoi te mai rog pe tine si pe toti forumistii de altfel sa intelega un lucru. Eu sunt doar un biet om simplu, nu am carte, nu stiu teologie, nu am NIMIC! decat insasi viata mea. Daca mai gresesc si mai dau cate un sfat pe aici care se potriveste cu ce isi doreste conlocutorul NU e din a mea inteligenta..ci din cartile citite sau auzite de la atii. Acum o alta problema, tu ai dreptate dar nu te supara si eu am dreptate de ce??? Pentu ca eu sunt o gaina care traieste intr-un tarc! Nu stiu decat de familia mea, serivicu, casa si spitale...eu nu am viata mondena, eu nu am nimic! Deci, nu este corect sa imi ceri cum este sa traiesti intre adventisti sau evrei (spre ex) pentru ca EU NU AM DE UNDE SA STIU CUM E! Si daca eu nu stiu Nu pot vorbi, ba da pot...dar din carte si din inima mea ATAT! Ba mai mult decat atat, noi oamneii suntem unici, fiecare om are modul sau de a simti/trai anumite evenimente. Nu imi poti cere mie sa il inteleg pe Andrei care traieste in America (spre ex) si nici nu imi POT PERMITE sa il sfatuiesc sa faca asa sau nu..atata timp cat eu NU stiu cum e sa te confrunti cu problemle lui. Cred ca te-am ametit de tot de aceea..inchei cu binestiutul iarta-ma frate ca atat ma poate duce capul..poate pentru rugaciunile tale voi reusi sa vad/inteleg mai mult.

cu drag jenica
ps-te rog totusi sa oprim discutia, eventual deschide un nou topic. Eu nu o fac pentru ca nu simt nevoia sa mai adaug ceva. Scuze, daca am fost cam "dura" dar am avut o noapte "insomnioasa" de dureri..ma iarta!
Reply With Quote