View Single Post
Vechi 04.07.2012, 15:15:02
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Să vină regele Mihai ca să asigure alegeri libere și corecte căci băieții 'buni' și oamenii de 'bine' vor fura voturile poporului și în toamnă vor fura alegerile parlamentare mai rău ca-n '47.
Din pacate n-avem nicio sansa sa se intample asa ceva. Poporul nostru e mult prea aservit moraliceste (daca mai exista vreo morala sociala la care sa ne raportam) pentru a accepta ideea de monarhie care n-are nicio legatura cu modul de viata pe care si-l doresc marea majoritate a compatriotilor nostri.

Sunt de parere ca nu clasa politica e de vina pentru situatia in care a ajuns tara ci insasi oamenii de rand (sa nu-i mai bagam in fata pe saracii bugetari) ca nu reprezinta clasa muncitoreasca majoritara din cate stiu, si sa ne mai uitam si in curtea celor care de 20 de ani lucreaza in mediul privat si care nu aveau de ce sa fie influentati de taieri salariale sau desfiintari de fabrici si uzine. Acestia din pacate au luat de la democratie doar libertatea de a face credite si vacante in strainatate nu si posibilitatea de a investi si a munci cinstit serios si cu perseverenta pentru bunastarea proprie si a celor din jur, ceea ce ar fi insemnat implicit si o crestere economica a tarii.

Dvs. va doriti in fruntea tarii un om inteligent, moral si cu bun simt cum este Regele Mihai. Pai un conducator reflecta natiunea pe care o conduce. Tot vi se mai pare ca ar fi potrivit pentru romani? Mi-ar placea sa cred ca da, insa din pacate viata mi-a demonstrat ca ar fi o utopie sa mai cred asa ceva.
Trist, dar asta e parerea mea.

http://mamiprovocarea.wordpress.com