View Single Post
Vechi 04.07.2012, 16:15:14
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Probabil ca userii care-mi citesc comentariile nu tocmai prietenoase adresate sportului isi inchipuie ca sunt vreo casnica sedentara...
Ca si la topicul despre fardat - daca nu esti pentru,oamenii te eticheteaza intr-o extrema:daca nu te intereseaza folosirea fardurilor,esti neaparat vreo aratare care sperie copiii mici si cardiacii: unsuroasa,nespalata,infasurata in carpe.
O alta extrema este aceasta:daca nu agreezi sportul de sala,atunci musai esti casnica sedentara de care vb mai sus sau vreo obeza cu sanatate subreda.

Personal,nu sunt IMPOTRIVA miscarii ca definitie,am bicicleta chiar daca paradoxal imi place marsul pe distante lungi ,iar la sfarsit de saptamana sunt mereu prin natura,fie ca merg cateva ore pe niste poteci desemnate sau ca bat mingea pe plaja.
Oricum ar fi,de miscat ma misc iar asta nu ma incadreaza nici la imbratisarea sedantarismului nici la obsesia pt perfectiunea fizica la care societatea ma impinge.
Sper ca am clarificat cat de cat diferentele!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote