Citat:
În prealabil postat de adimirea
O fata care cauta distractie, si atat, desigur o sa fie "atrasa" de un baiat "rau"; dar o astfel de fata, desigur, e proasta, de multe ori chiar si o curva.
Ai luat-o prea personal, nu e vorba de mine aici, ci de starea lumii in care traim, in care modelul de urmat nu mai par sa fie modelul crestin. Iar cei care au acest model, sunt exclusi, marginalizati si judecati in fel si chip, de niste specimene ordinare si ratate, bune de nimic, care nu vor reusi nimic in viata lor decat sa se scarpine in fund.
Na, ca m-am suparat, si judec, si ma doare fix undeva.
Trebuie sa mai fie si cineva din cand in cand care sa-i spuna curvei curve, si porcului porc.
Iar faptul ca enumeri cu nostalgie vremurile tale de ***ceala, nu mi se pare deloc ceva demn pentru mediul in care ne aflam, nenea mos.
|
Pacat. Mare pacat, frate. Tu chiar n-ai inteles ce tot vorbim noi pe-aici? De unde atata rautate? Ce cunosti tu din sufletul unei... "curve" si cu ce esti mai bun? Te rogi mai mult? Cui? Vad ca Dumnezeu sta destul de departe de tine. Impotriva cui te razvratesti? Impotriva Creatiei lui Dumnezeu? Estu tu in stare sa inventezi o furnica sau o ganganie de orice fel? Ti se pare ca Dumnezeu are puteri limitate si nu poate da de pamant cu "curvele" pe care tu le urasti fara temei? Ce nu intelegi tu este faptul ca multe dintre "curvele" astea se intorc intr-o zi, si este si ceea ce asteapta Dumnezeu de la ele, dar tu ramai mai departe un om bun intre ghilimele. "Bunatatea" ta e indragita de vrajmasul lui Hristos.
Ideea cu... nostalgia, imi pare rau ca n-ai inteles nimic... Sunt convins insa ca altii inteleg mai profund unde bat... Eu, daca am avut rabdare, spuneam pe alt topic ca mi-a dat Dumnezeu o sotie cum nici pe departe nu meritam. La fel poti primi si tu. Dar fa voia lui Dumnezeu si NU TE RAZVRATI impotriva nimanui, ca nu vei mai primi nici macar cat primesc cei pacatosi, dar constienti de pacatele lor...
Iarta-ma daca te-am suparat din nou. Uneori "o palma" poate face mult bine in mantuirea noastra.