Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Biblia spune că oamenii trăiau aproximativ 900 de ani. Noe de examplu a trăit 950 de ani. Apoi durata vieții s-a redus la 120 de ani. Geneza 6:3. Dacă Biblia spune prostii, atunci și eu vorbesc prostiii.
Serios? Uite aici un articol legat chiar de români: http://rapcea.ro/2011/09/05/romanii-...-prima-pensie/
Câți mai depășesc suta de ani? Eu tind să cred că mai demult erau mult mai mulți care treceau suta de ani.
|
Degeaba va raciti gura de pomana!
Sunt persoane care au mintea inchisa la absolut orice idee, drept urmare nu prea cred ca cineva va face prea curand,prea usor lumina in mintea lor.
Problema este ca au si o rezistenta anume,incapatanarea,indarjirea cu care se opun sa-si pastreze opiniile intacte,de parca orice discutie este pe viata si pe moarte iar daca dau cuiva dreptate vor fi trimisi la galere!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|