Subiect: Despre adoptie
View Single Post
Vechi 04.07.2012, 22:57:00
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Simply_me Vezi mesajul
Am o prietena din copilarie care are 2 copilasi infiati si ar mai vrea sa infieze ( are binecuvantarea duhovnicului) dar se teme de gura lumii imi spune ca lumea o arata cu degetul pe strada ca are 2 copilasi infiati si ca puta sa-i aibe pe ai ei prin fiv sau mai stiu eu prin ce metoda( cineva i-a zis sa duca copii inapoi ca o sa aiba si ea pe ai ei),ea s-a saturat sa explice la toata lumea de ce are copii infiati , eu i-am spus sa nu se ia dupa gura lumii dar spune ca ii este f greu, sotul o sustine f mult si sotul ei i-a zis mai demult sa mai infieze un copil dar ea nu vrea din acest motiv.

Ce parere aveti...?
Sa nu asculte de gura lumii. Lumea vorbeste, da sfaturi peste sfaturi dar cand vine vb. sa te ajute fuge mancand pamantul. Asa multe mame isi trimit fetele la avortat, le sfatuiesc sa ia antibebe, sa nu se marite etc.etc. Pana la urma nici nu trebuie sa spuna si sa dea explicatii strainilor cati copii infiaza si de ce. Daca a infiiat doi copilasi inseamna ca este o mama f.sufletista, care se jertfeste sa creasca copilul altei mame, si acest lucru este placut Domnului. Spunei sa se roage Maicii Domnului sa ii dea putere si sa ii lumineze mintea.
Sa tine cont de ce zice Dumnezeu nu de ce zice lumea, caci pe putini oameni din ziua de azi te mai poti baza. Of si vai, cum sa zica sa duca copiii inapoi? Ce sfulet si minte au oamenii astia? Tot ce se poate sa aibe si copiii ei, dar asta nu inseamna ca e de ras ca a infiiat, din contra este un fapt minunat si eroic.

Dumnezeu sa o ajute si sa ii dea putere sa treaca peste gura lumii!
Reply With Quote