View Single Post
Vechi 04.07.2012, 23:28:22
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Sunt doua aspecte diferite (cine numara voturile).
Nemtilor le-ar placea sa le hotarasca soarta sasii si svabii din Romania? ( sa zicem ca sunt cetateni germani, dubla cetatenie daca vreti, sa zicem ca sunt atat de multi incat sa conteze...) Nu prea cred.
Romanii din strainatate au copii si parinti in Romania, de care le pasa. Au proprietati si trimit bani in tara, unii investesc acolo si vor sa se intoarca. Ii intereseaza ce e cu tara.
Ma rog, nu am pretentia ca pot schimba Romania, nici macar nu votez aici, dar e putin ciudat sa crezi ca ai dreptul la hotarari doar pentru ca respiri aer romanesc. Exista fel de fel de interactionari cu tara; in primul tand cetatenia romana, care da dreptul la implicare.

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Jos Basescu! :)
O sa cada si Basescu. Vine Crin si il gratiaza pe Nastase. Doar arestarea lui a fost unul din motivele pentru care s-a enervat USL. Il veti avea din nou pe Nastase cu rusinea spalata si iertat, asa cum a fost iertat si Iliescu pentru mizeriile de mineriade. Dar macar veti fi multumiti ca vorbeste academic.
Vai tarisoara mea...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14