Ce suflet mare si cu totul deosebit are prietena ta, sunt impresionata profund de aceste persoane care isi doresc sau care au reusit sa infieze copii. Cel mai mult conteaza binecuvantarea duhovnicului, gura lumii...ce sa mai zicem... Oamenii vorbesc din lipsa de dragoste, ei nu se gandesc si la sufletele salvate, care au sansa la o viata normala, dar nici de mamica nu le pasa, lumea se trezeste vorbind...de aceea nu trebuie sa ascultam ce spune, pentru ca nu din dragoste, grija, bunatate vorbeste ci din impietrire si lipsa de iubire.
Daca sotul o sustine si sunt o familie unita, sa nu asculte ce spun oamenii, nu trebuie sa lase pe nimeni sa-si dea cu parerea fata de aceasta situatie, e strict problema lor ca familie.
Stiu si eu un caz, o familie crestina care nu putea avea copii, au infiat trei si la doi ani, mamica trecuta de 40 de ani, a ramas insarcinata. Mult Har s-a revarsat asupra acestei familii pentru faptul ca si-au facut mila si au ingrijit cu multa dragoste trei sufletele nevinovate.
Citat:
În prealabil postat de Simply_me
Stiti cand este mai greu cand parintii nu sunt de acord, atat soacra cat si mama ei nu sunt de acord am inteles de la ea ca atunci cand a vrut sa infieze al doilea copil a fost aproape sa renunte din cauza soacrei, atat de mult i-a zapacit cu tot felul de lucruri si dezavantaje dar au zis o sa faca ce zice duhovnicul... si asa au facut , a contat f mult incurajarea duhovnicului.
|
Cand am ramas insarcinata cu al doilea copil, nici soacra mea, nici mama mea nu s-au bucurat, au avut o reactie de care nu vreau sa-mi amintesc, mi-a parut rau ca nu s-au bucurat alaturi de noi, dar am inteles ca lucrurile trebuie acceptate asa cum sunt, nu cum ar trebui sa fie. Important este ca noi (eu si sotul) am dorit copilul, a fost hotararea noastra si mai mult decat o reactie (din partea parintilor) nu am lasat sa intre in decizia noasta ca familie.
Citat:
În prealabil postat de Simply_me
Cumnata ei are un copil si toata familia o iubeste pe ea pt ca are copil ( pe cale naturala) si prietena mea se simte f prost si cumnata i-a zis in fata ca ea e mai iubita de familie pt ca ea are copil (pe cale naturala nu infiat). Pacat ca se fac asa multe diferente intre copii ..ca unu e infiat si altu nu e...tot copiii sunt .... Off sunt multe de spus imi pare rau ca nu sunt mai aproape de ea.
|
Toata suferinta ei se va intoarce intr-o zi in mare fericire. I se face nedreptate, dar Dumnezeu nu lasa lucrurile asa. Oamenii nu au iubire, nu au intelegere si nici mila, imi pare nespus de rau ca sufera din pricina asta, probabil este un suflet sensibil si se necajeste pentru aceasta nedreptate, dar sunt convinsa ca cu timpul lucrurile se vor clarifica.