Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Biblia spune că oamenii trăiau aproximativ 900 de ani. Noe de examplu a trăit 950 de ani. Apoi durata vieții s-a redus la 120 de ani. Geneza 6:3. Dacă Biblia spune prostii, atunci și eu vorbesc prostiii.
Serios? Uite aici un articol legat chiar de români: http://rapcea.ro/2011/09/05/romanii-...-prima-pensie/
Câți mai depășesc suta de ani? Eu tind să cred că mai demult erau mult mai mulți care treceau suta de ani.
|
Este adevarat, depaseau suta de ani, consumand CU PRECADERE alimente de origine vegetala. Posturile erau tinute cu strictete, de la cel mai mic pana la cel mai mare.
DAR nu excludeau lactatele si carnea. Ouale, branza si laptele erau o componenta esentiala a maselor traditionale, FARA exces.
De stiut: carnea, laptele, ouale, branza, sunca si cascavalul au un continut ridicat de grasimi. Daca la micul dejun ai consumat oua cu cascaval, continutul de grasimi este arhisuficient. iar daca la pranz/seara adaugi o friptura, abuzul de grasimi este enorm. Spre deosebire de hrana animala, hrana de origine vegetala nu contine grasimi.
In concluzie, optati pentru SANATOS, NU pentru GUSTOS.